Syksy 2020

ELANNON TEATTERI

Avioliitto on ikuista

Kirjoittanut Philip LaZebnik, suomennos Timo Mikkola, ohjaus Eija Kankare ja Juho Tuominen

Herbert Gladney on vaimonsa kanssa kiertueella mainostamassa bestseller-kirjaansa ”Avioliitto on ikuista”. Parin välit ovat viileät, mutta vaimo Rebecca on mukana kiertueella saadakseen osan myyntituotoista. Tuplavarauksen takia hotellihuoneessa on kuitenkin myös toinen pariskunta: konservatiivinen, perhearvoja korostava senaattori Grant Ryan ja hänen rakastajattarensa, lööppijulkisuutta tavoitteleva Gwenda. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä skandaaleja hamuava talk show -juontaja Pam Blair, katastrofin ainekset ovat koossa.

Lazebnikin ja Dayn hillittömässä farssissa ovet käyvät tiuhaan, eikä väärinymmärryksiltä voi välttyä.

Keskiviikkona 28.10.2020 klo 19.00

Elannon näyttämö Kirjan talo Kirjatyöntekijänkatu 10

Liput 17 € S-kortilla sisältäen tällöin kahvin väliajalla. Viimeinen ilmoittautumispäivä tai peruutuspäivä on 28.09.2020 ja maksun eräpäivä 23.10.2020. Viitenumero 30151.

****************************************************************

Helsingin kaupunginteatteri
 

Stalinin suloinen ruoska

Kari Heiskasen kirjoittaman hirtehisen komedian päähenkilönä nähdään valvontakomission johtaja Andrei Zdanov. Hän on myrtynyt, koska hän kokee joutuneensa Stalinin epäsuosioon ja ottaa Helsingin komennuksen rangaistuksena. Zdanov päättää toimia tehokkaasti ja päästä nopeasti takaisin kotiin. Helsingin kaalinaamaiset asukkaat ja Suomen hallituksen fasistitolvanat eivät kuitenkaan tee työtä Zdanoville helpoksi. Näytelmässä seikkailevat myös muun muassa Mannerheim – ja Urho Kekkonen, joka pelaa omaa peliään ensin Zdanovin puolesta ja sitten vastaan.

Esitys Helsingin Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä lauantaina 21.11.2020 klo 13.00.

Liput maksavat 39 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset 19.10.2020 mennessä ja liput on maksettava yhdistyksen tilille viimeistään 13.11.2020 viitenumerolla 30164.